Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Rekreačná chatka na predaj v krásnom prostredí Kráľovej Lehoty

Ulica: Svarín
Obec: Kráľova Lehota
Okres: Liptovský Mikuláš
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
Iné:
84 990 €
Výrazne znížená cena !!

Popis nehnuteľnosti

Popradská Realitná Spoločnosť vám ponúka exkluzívne na predaj novostavbu drevenej chatky v čarokrásnom prostredí Liptova v tesnej blízkosti rieky a vodnej nádrže Čierny Váh.


*DISPOZÍCIA: nehnuteľnosť má zastavanú plochu 69 m2 a dispozične pozostáva chatka zo vstupnej chodby, kúpeľne s WC, obývačky s krbom, ktorá je spojená s kuchyňou a 2x obytné izby.

Rozlohy miestností:
- vstupná chodba 5,2m2
- obývačka s kuchyňou 28,5m2
- kúpeľňa s WC 4m2
- 2xobytná izba po 9m2

*VYBAVENIE: plávajúce podlahy vo všetkých miestnostiach, 12kW piecka v obývacej miestnosti, podlahové kúrenie v kúpeľni, 16 m vŕtaná studňa. Chatka sa predáva plne zariadená. Je vhodná na celoročné bývanie.

Chatka je postavená z dreva, steny a stropy sú zateplené nobasilom o hrúbke 15 cm, plechová strecha imitácia škridle, murovaný komín, plastové okná, spoločný septik 10 m3.

Spolu s chatkou sa kupuje podiel na spoločnom pozemku o veľkosti 2 272 m2, na ktorom je postavený altánok a iné kolektívne vyžitie.

*LOKALITA: Svarín je miestna časť obce Kráľova Lehota v okrese Liptovský Mikuláš. Leží v údolí Čierneho Váhu, v ústí Čiernovážskej doliny do Liptovskej kotliny, na sútoku Čierneho Váhu so Svarínkou, v nadmorskej výške 695 m n. m., 5 km VJV od Kráľovej Lehoty. Z juhu obklopujú osadu Nízke Tatry, zo severu Kozie chrbty.
- Svarín vznikol ako lesnícka osada, údolím Čierneho Váhu viedla Považská lesná železnica, ktorá mala v osade zastávku. Stojí tu ranč v ktorom má svoje sídlo Misijné centrum Kráľova Lehota pod vedením Mládeže pre Krista a niekoľko podnikových i súkromných chát.
- Z osady vedie žltoznačkovaný turistický chodník na juh cez Svarínsku dolinu na Veľký bok (1 727,1 m n. m.) a ďalej na Zadnú hoľu (1 619,4 m n. m.) v hlavnom nízkotatranskom hrebeni.

*CENA: 84.990,- €  /bližšie informácie na tel.č:.0915 900 150 / 0917 895 461/


Energetický certifikát nie je k dispozícii

Cena je konečná, zahŕňa províziu RK, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií, poplatok pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva a poplatky spojené s úradným overením podpisov na zmluvách.
POPRADSKÁ REALITNÁ SPOLOČNOSŤ ® je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom Popradskej Realitnej Spoločnosti s.r.o.®

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Typ zeme:
rovina
Teritórium:
Intravilán
Zastavaná plocha:
69 m2
Stav:
novostavba
Počet izieb:
3
Typ budovy:
drevo
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Sklad:
áno
Rok výstavby:
2021
Celková plocha:
69 m2
Orientácia:
juhozápad
Vykurovanie - podlahové:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Jaroslav Chalák, RSc.

Jaroslav Chalák, RSc.

Výkonný riaditeľ / Poistný a Úverový Špecialista / Konateľ

  • Slovensky
  • Česky
  • rusr
  • lrm
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti