Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Pozemok na predaj, Poráč okres Spišská Nová Ves

Ulica: Poráč
Obec: Poráč
Okres: Spišská Nová Ves
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Rekreačné pozemky
Iné:
44 000 €

Popis nehnuteľnosti

Popradská realitná spoločnosť  vám ponúka na predaj pozemok v malebnej Poráčskej doline okres Spišská Nová Ves. Pozemok je vhodný na výstavbu jednej väčšej alebo dvoch menších chát s možnosťou využitia na prenájom alebo prípadný relax.

*POZEMOK: je k dispozícii o rozlohe 849 m2 asymetrického tvaru. Rozmery: šírka cca 36 m, v najširšom bode pozemku 41 m a dĺžka 25 m, v najdlhšom bode 30 m, mierne svahovitého charakteru. Elektrika na pozemku, ostatné inžinierske siete sa nachádzajú pri pozemku. Orientácia V/J/Z.

*LOKALITA: Obec Poráč leží na rozvodí medzi Poráčskym jarkom a Zlatníkom v Hnileckých vrchoch, ktoré sú súčasťou Slovenského rudohoria. Je najvyššie položenou obcou v okrese Spišská Nová Ves. Hneď v blízkosti sa nachádza horský hotel Poráč Park, kde si na svoje prídu obdivovatelia banských rekvizít a banských štôlní, ďalej je tu možnosť tráviť čas rôznymi aktivitami ako lyžovanie, turistika, cykloturistika, volejbal, basketbal, tenis, stolný futbal, lezecká stena, bowling či minigolf a mnoho ďalších. Pred vstupom do obce Poráč víta v zimných mesiacoch nadšencov zimných športov malé lyžiarske stredisko Poráč Brodok, ktoré ponúka dobrú lyžovačku pre začínajúcich aj náročných lyžiarov.

Cena: 44.000,- € - Bližšie informácie na tel.č. 0915 900 150 / 0917 895 461 


Náš finančný odborník Vám pomôže vybaviť tú najvýhodnejšiu hypotéku rýchlo a kvalitne.

Cena je konečná, zahŕňa províziu RK, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií, poplatok pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva a poplatky spojené s úradným overením podpisov na zmluvách.
POPRADSKÁ REALITNÁ SPOLOČNOSŤ ® je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom Popradskej Realitnej Spoločnosti s.r.o.®

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
849 m2
El. napätie:
230/400V
Inžinierske siete:
blízko

Pozrieť na mape

Maklér

Jaroslav Chalák, RSc.

Jaroslav Chalák, RSc.

Výkonný riaditeľ / Poistný a Úverový Špecialista / Konateľ

  • Slovensky
  • Česky
  • rusr
  • lrm
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti