Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Popis nehnuteľnosti

Popradská Realitná Spoločnosť - Váš miestny špecialista ! EXKLUZÍVNE ponúka na základe súhlasu majiteľa nehnuteľnosti jedinečnú investičnú príležitosť kúpiť zabehnutú Zbojnícku kolibu, ktorá funguje už viac ako 30 rokov s bohatou históriou a jedinečnou klientelou z celého Slovenska a zahraniča, ktorá sa do koliby veľmi rada vracia každý rok ....


*NEHNUTEĽNOSŤ:
- o zastavanej ploche 349 m2 ležiaca na 2010 mpozemku

Jedná sa o najstaršiu súkromnú kolibu vo Vysokých Tatrách, ktorá funguje od roku 1992. Navštívilo ju množstvo prominentných ľudí od prezidentov, politikov, konzulov, lekárskych kapacít, hercov a podobne. Aj vďaka tejto klientele sa dobré meno koliby nieslo široko ďaleko a má aj nespočetné množstvo (skoro 500) kvalitných recenzií, ktoré je si ľahko overiť cez Google...
Koliba je prevažne zameraná na turistické skupiny, uzavreté spoločnosti, oslavy a už teraz je vybookovaná v letných mesiacoch tohto roku.

V kolibe sa pohodlne usadí a naje až 120 ľudí, nakoľko toto je jej vnútorná kapacita a na vonkajšiu terasu sa vojde ďalších 100 ľudí.

Koliba sa predáva kompletne zariadená vrátane inventáru kuchyne a reštaurácie, taktiež sa s reštauráciou predáva know-how, a v prípade záujmu vám majiteľ vie byť nápomocný pri ďaľšom prevádzkovaní koliby.
Pred reštauráciou sa nachádza veľké parkovisko na osobné motorové vozidlá a taktiež na autobusy.

Nehnuteľnosť sa nachádza na veľkom 2010 mpozemku, na ktorom je možné ešte budovať a pristavovať podľa potrieb nového majiteľa a smeru, ktorým sa bude koliba uberať. Tým, že sa nachádza na rozľahlom pozemku, môže byť zaujímavá aj pre developerské spoločnosti, nakoľko sa jedná o lukratívnu lokalitu na rekreačnú výstavbu, ktorá v obci momentálne veľmi napreduje.

*LOKALITA:  Stará Lesná je vďaka svojej výhodnej polohe v príjemnom prírodnom prostredí významným turistickým strediskom. Prechodné ubytovanie turistov a rekreantov je možné priamo v obci alebo v jej okolí, kde sa nachádzajú hotely, rekreačné zariadenia, penzióny, rekreačné chaty a rodinné domy, ktoré ponúkajú svoje služby v oblasti stravovania, športu, oddychu ale aj zábavy. Bližšie okolie poskytuje možnosti pre relax a odpočinok (sú tu 2 kryté bazény, tenisové kurty, sauny, fitness centrá, solária aj golfové ihrisko).

V okolí Starej Lesnej sa nachádzajú viaceré veľké hotely, rekreačné zariadenia, penzióny a osada rodinných rekreačných chát. Spolu s ubytovacímí      kapacitami v rodinných domoch je tu viac ako 1700 lôžok na prechodné ubytovanie turistov a rekreantov, pre ktorých je tu 22 stravovacích zariadení s celkovou kapacitou 900 miest. 
Vzdialenosti od obce:

>> 5 km Tatranská Lomnica – kryté bazény v okolitých hoteloch, fitnes centrum, sauna, dve 9 jamkové golfové ihriská, minigolf, tenis, krytá tenisová hala, koliba – tatranské špeciality, Múzeum TANAP-u, Botanická záhrada, visutá kabínková lanovka na Lomnický Štít (hvezdáreň) s medzistanicou na Skalnatom Plese.

>> 6 km Starý Smokovec – najstaršia tatranská turisticko-rekreačná osada, dôležité východisko do centrálnej časti Vysokých Tatier, pozemná lanovka na Hrebienok, centrum Vysokých Tatier.

>> 7 km Hrebienok – východzí bod turistických chodníkov, Bilíkova chata, Zamkovského chata, Téryho chata, Zbojnícka chata, Slavkovský štít, Sliezsky dom, Vodopády Studeného potoka…

>> 11 km Kežmarok – mestský hrad, múzeum meštianskej bytovej architektúry, červený evanjelický kostol s kaplnkou Imricha Thökölyho, drevený artikulárny kostol, najväčšia školská knižnica v strednej Európe.

>> 14 km Poprad – centrum podtatranskej oblasti, nákupné centrá, AquaCity – termálne kúpalisko, tobogany, vitálny svet, plavecké bazény. Galérie a múzeum.

>> 16 km Vrbov – termálne kúpalisko s množstvom vodných atrakcií, tobogan.

>> 23 km Štrbské Pleso – najvyššie položené stredisko vo Vysokých Tatrách, východisko viacerých vysokohorských túr (Kôprovský štít, Popradské Pleso, Symbolický cintorín, výstup na Rysy).

VRELO ODPORÚČAME!!!

*Cena: v RK /bližšie informácie na tel.č. 0915 900 150 / 0917 895 461/ 

Energetický certifikát nebol vypracovaný


Náš finančný odborník Vám pomôže vybaviť tú najvýhodnejšíu hypotéku rýchlo a kvalitne.

Cena je konečná, zahŕňa províziu RK, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárii, poplatok pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva a poplatky spojené s úradným overením podpisov na zmluvách.
POPRADSKÁ REALITNÁ SPOLOČNOSŤ ® je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom Popradskej Realitnej Spoločnosti s.r.o.®

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
349 m2
Celková plocha:
2010 m2
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Krb:
áno
Zariadenie:
zariadený
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Jaroslav Chalák, RSc.

Jaroslav Chalák, RSc.

Výkonný riaditeľ / Poistný a Úverový Špecialista / Konateľ

  • Slovensky
  • Česky
  • rusr
  • lrm
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti