Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Priestranné kancelárske priestory na prenájom priamo na námestí Poprad - Spišská Sobota

Ulica: Sobotské námestie
Obec: Poprad
Okres: Poprad
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárie
Iné:
10 €/m2/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Popradská Realitná Spoločnosť - Váš miestny špecialista ! vám ponúka na prenájom priestranné kancelárske priestory v meštiackom rodinnom dome priamo na Sobotskom námestí v meste Poprad s možnosťou parkovania klientov priamo pred priestormi bez poplatku a neobmedzený čas.

*KANCELÁRSKE PRIESTORY: k dispozícii sú tri o rozhlohách 36,60 m2 / 48,97 m2 / 50,04 m2
- vhodné na prenájom ako reprezentatívne priestory pre právnicku spoločnosť, advokátsku kanceláriu prípadne ambulancia lekára, zubára, dentálna hygiena, programátorov a pod. 

*ZARIADENIE: kanacelárie sa prenajímajú nezariadené, k dispozícii je spoločná kuchynka s jedálenským stolom. Kancelárie na poschodí majú vlastné sociálne zariadenie so sprchovacím kútom, umývadlom a WC, priestor na prízemí disponuje samostatným WC s umývadlom.

*LOKALITA: krásne priestory s jedinečným výhľadom na Sobotské námestie prípadne na Vysoké Tatry. Ľahká dostupnosť, verejné parkovisko v bezprostrednej blízkosti, úrady,  reštaurácie a kaviarne v pešej dostupnosti. 

Energetický certifikát k nehnuteľnosti nebol vypracovaný.

*Cena: 10€ / m2 / mesiac 


Cena je konečná, zahŕňa províziu RK, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárii, poplatok pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva a poplatky spojené s úradným overením podpisov na zmluvách.
POPRADSKÁ REALITNÁ SPOLOČNOSŤ ® je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou.

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom Popradskej Realitnej Spoločnosti s.r.o. ®

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
holopriestor
Úžitková plocha:
36.6 m2
Kúpeľňa:
áno
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Výťah:
nie
Parkovanie:
verejné

Pozrieť na mape

Maklér

Jaroslav Chalák, RSc.

Jaroslav Chalák, RSc.

Výkonný riaditeľ / Poistný a Úverový Špecialista / Konateľ

  • Slovensky
  • Česky
  • rusr
  • lrm
  • sora

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti